Voor oogmetingen en contactlensaanpassingen werken wij enkel OP AFSPRAAK!

 

 

 

brilglazen

Brillenglazen met oog voor kwaliteit

Ieder oog is uniek! Daarom gaan wij samen met jou op zoek naar een brillenglas dat perfect bij je persoonlijke kijkbehoeften, leefstijl en montuur past.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en welk type brillenglazen geschikt zijn voor jouw ogen? Kom langs in de winkel en vraag vrijblijvend advies.

Hieronder lees je meer over brillenglazen.

soorten brilglazen

Enkelvoudige glazen

Voor veraf of dichtbij

Heb je moeite met in de verte kijken? Of lukt het lezen van kleine letters niet zo goed? Dan zijn deze glazen de oplossing.

Multifocale glazen

Scherp zicht op alle afstanden

Dit glas is ideaal om op alle afstanden weer scherp te zien, zonder telkens van bril te hoeven wisselen. Gewenningsgarantie tot 6 maanden. Niet tevreden? Dan vervangen wij de glazen door een alternatief brillenglas.

Beeldschermglazen

Voor tussen- en leesafstand

Kijken van uw bureau en computer tot uw collega’s kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak ook tot droge ogen, hoofdpijn, gespannen nek- en schouderproblemen. Een goede oplossing hiervoor zijn beeldschermglazen.

Digitale glazen

Voor ontspannen zicht in een digitale wereld

Afwisselend kijken naar het scherm van onze smartphone, tablet en computer zorgen voor een overbelasting van onze ogen. Digitale enkelvoudige glazen zorgen ervoor dat uw ogen ontspannen en minder vermoeid geraken bij het gebruik van digitale apparaten.

Meekleurende glazen

Perfect zicht onder alle lichtomstandigheden.

Het voordeel van deze glazen is dat je niet meer van bril naar zonnebril (of andersom) moet wisselen.

Zonneglazen

Beschermen je ogen tegen UV-straling.

Verkrijgbaar in diverse kleuren met of zonder kleurverloop. Liever iets meer opvallend? Kies dan voor spiegelglazen. Op zoek naar nog meer comfort? Dan zijn gepolariseerde zonneglazen perfect voor jou. Deze glazen zorgen voor minder hinderende schitteringen, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of op het water.

Autorijglazen

Veiliger onderweg

Geschikt voor dagdagelijks gebruik.
Verbeteren vooral het zicht in het verkeer en
zeker ’s nachts en bij regenweer

“ACTIE” 

 50% korting* bij aankoop van een 2e paar glazen

  *Voorwaarden in de winkel

 

kom langs